Code 9510 Oostende WindmolenparkOostende

Ontdek het windmolenpark op zee 🦶 🦶

U krijgt een gans andere kijk op onze elfde provincie, de Noordzee en windenergie. Gedurende de 5 uur durende vaart vertelt een gids u over kustvaart, havensignalisatie, diverse boeien en bakens, exploratie van vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute.
Relax en geniet van de gezonde zeelucht. Het eindpunt is het windmolenpark op de Thortonbank zo’n 30 kilometer buiten de kustlijn. Een unieke ervaring.
Het schip beschikt over een groot buitendek met zitplaatsen en een panoramisch bovendek.

Programma

13.00 uur: bijeenkomst aan de aanlegplaats van het schip: Hendrik Baelskaai 36 - Oostende

19.00 uur: einde activiteit

Prijs
87 euro p.p. 

Deze prijs omvat de gegidste boottocht en een pakket met meerdere verzorgde mini-broodjes met verschillend beleg. Dranken zijn voor eigen rekening.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer: Oostende is gemakkelijk te bereiken met de trein. Zie : www.nmbs.be.
Aan het station van Oostende neemt u de tram richting Knokke. U stapt af aan de eerste halte genaamd ‘Weg naar vismijn’. Dan is het nog een tiental minuten stappen tot aan Hendrik Baelskaai 36.

Met de wagen: er is parkeerplaats op de kaai (Hendrik Baelskaai 36) recht tegenover de aanlegsteiger van de boot. Vanaf nr. 30 richting vuurtoren is het blauwe zone, de rest van de kaai is gratis.

Extra mededelingen: Er werd ons meermaals op gewezen dat het belangrijk is om zeker op tijd te zijn, want de boot wacht niet.

Bij ongunstige weersomstandigheden kan de afvaart afgelast worden. U wordt hiervan indien mogelijk ten laatste de dag ervoor op de hoogte gebracht per mail. Terugbetaling is niet mogelijk, uw e-tickets blijven 12 maanden geldig voor een latere afvaart naar keuze volgens beschikbaarheid of op een andere datum die wij u zullen voorstellen.

Contactpersoon :

Annie Mourier •✆ 015 42 12 98 - 0477 542 235 • e-mail: annie.mourier@gmail.com

Praktisch


Locatie:Oostende di 13 Start: dinsdag 13 juni 2023 13:00
di 13 Einde: dinsdag 13 juni 2023 19:00