Code 9520 Musical Studio 100 – Puurs Red Star Line



Het verhaal. 🦶

1923. – Miljoenen mensen maken de oversteek van Europa naar de V.S.. In de zoektocht naar een beter leven.

Jan en Marie vormen een gelukkig koppel. Maar het boerenleven oogt weinig rooskleurig, want de kleinere landbouwbedrijven moeten het afleggen tegen de opkomende automatisering die alleen herenboeren zich kunnen veroorloven.

Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag tee gaan, gaat hij op het aanbod in. Marie zal hem later achterna reizen.

Manipulatie en onwetendheid zorgen er echter voor dat hun liefde dreigt onder te gaan door de afstand.

Als een drama zich in het arbeidersgezin Steyaert voltrekt, beslist vader Steyaert naar Amerika te vluchten, in de hoop er een nieuw en anoniem leven op te bouwen.

De grote oversteek verloopt echter niet zonder gevaar. Geraken alle gezinsleden veilig op hun eindbestemming?

Red Star Line – dé grote opvolger van de iconische musical 40-45, is een spektakel-musical vol drama en humor, spanning en ontroering waarin de zoektocht naar een beter leven centraal staat.

Laat je onderdompelen in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

De combinatie van rijdende tribunes, indrukwekkende decors en een zeer straffe cast zorgen voor een onvergetelijke once-in-life-time musicalbeleving.

Programma

  • 13.30 uur – samenkomst aan voorkant van het station Sint Niklaas, ter hoogte van de lijnbussen, waar een autocar van de firma Fimatour ons komt ophalen. Vertrek van de autocar om 13u45 stipt.
  • 15.00 uur – aanvang van de Musical in Puurs – Pop-Up theater Studio 100
  • Omstreeks 17.45 uur – einde van de voorstelling. Met de autocar terug naar station Sint Niklaas. Aankomst omstreeks 18.30 uur.

Bereikbaarheid

  • Met de trein: Station St. Niklaas vlot bereikbaar
  • Met de wagen: Er is een gratis parking aan het Bauhuis in Sint Niklaas (ingang via Slachthuislaan of via Noordlaan).

Aandacht

Wie verkiest met de wagen naar het Pop-Up theater Studio 100 in Puurs te gaan, moet rekening houden met parkeerkosten. Voor Parking A is de parkeerkost € 10 in voorverkoop. Voor parking B is de parkeerkost € 15 (dichterbij theater). Tickets zijn op voorhand aan te kopen en te betalen op: www.redstarline.nu/info-ticketprijzen. Tijdig bestellen is de boodschap.

Prijs:

€ 90,00 per persoon te betalen tegen uiterlijk 12 maart 2023 11.00 uur.

Inbegrepen: Ticket musical – categorie 1, reservering en administratiekosten, vervoer met autocar van het Station Sint Niklaas naar Pop-Up Theater in Puurs en terug.

Contactpersoon: Mieke Kimpe – 09/222 15 39 – 0468/118 190 – mieke.kimpe@gvoweb.be

Praktisch


Locatie:Pop-up Studio 100 Schoonmansveld 18, 2870 Puurs-Sint-Amands zon 16 Start: zondag 16 april 2023 15:00
zon 16 Einde: zondag 16 april 2023 18:00